donderdag 21 juni 2018

20-6-18 Wassende Maan in Tweeling deel 2: Overvloed Maanifesteren

Vandaag, 20-6- 2018, is het Wassende Maan in Tweeling. Dit is de tweede Wassende Maan in Tweeling deze dierenriemperiode; de vorige was 22-5-18.

Gemini is een teken dat uit 2 bestaat. Ze zitten dan ook vaak in dualiteit. De Tweeling past zich gemakkelijk aan aan een situatie, waardoor ze een kameleonachtige ondertoon hebben. Ze geven gemakkelijk aan anderen, maar houden hun eigen grenzen hierbij goed in de gaten.
Ze zijn levendig, speels, charmant en winden anderen met gemak om hun vinger. Van de andere kant kunnen ze wispelturig zijn; de ene kan hele diepe gevoelens voor iemand hebben, maar de andere  kan dit absoluut afwijzen omdat deze niet houdt van sentimenteel gedoe.
Ze zijn dus heel gemakkelijk om van te houden, maar heel moeilijk om bij te houden.

Tijdens Wassende Maan in Tweeling kunnen we dus van het ene uiterste naar het andere geslingerd worden. Dat kan heel verwarrend zijn voor tekens die niet onder het element Lucht vallen. Onder lucht vallen dus Tweeling, Weegschaal en Waterman. Alle andere tekens kunnen het wat moeilijker hebben deze periode.

Bij Nieuwe Maan in Tweeling hebben we een intentie gezet van wat we zouden willen dat deze maan gaat gebeuren. We hebben misschien een lijstje gemaakt, of in ieder geval een toon gezet.
Wil je overvloed op andere fronten, bv meer rust, meer harmonie? Meer liefde, meer mooie dingen? Ook dat is namelijk ook overvloed dat je kunt Maanifesteren.
Bekijk je lijstje nog eens goed. Wil je een nieuwe baan? Ga dan na wat je zelf kunt doen om aan een nieuwe baan te komen. Bijvoorbeeld een open sollicitatie bij een bedrijf dat je aanspreekt. Of je inschrijven bij een uitzendbureau. Misschien moet je eerst een omscholing doorlopen? Of een cursus volgen?
Of misschien wil je voor jezelf beginnen? Ga dan na wat daarbij komt kijken; wat heb je nodig daarvoor?
Wil je sparen? Maak dan een financieel plan en kijk bij internet bankieren of je 'potjes' kunt maken voor verschillende spaar doeleinden. Dat helpt vaak om je aan je eigen afspraken te houden.


Op een leuke manier Maanifesteren!
Hoe kun je dat nou op een leuke, speelse manier gaan Maanifesteren:
1. Let op je woorden, be careful what you wish for! Als je bv vraagt om rust, wees dan heel duidelijk over hoe jij dat voor je ziet. Als je ergens woont waar veel kabaal van de buren is bv en je vraagt om rust, dan zou het zo maar kunnen dat je huis afbrandt; dan moet je ergens anders gaan wonen en heb je rust. Zo werkt het als je niet duidelijk bent in wat je wenst.
2. Visualiseren, schilderen, een moodboard helpen mee om te Maanifesteren.
3. Mediteer op het woord Overvloed. Doe je ogen dicht en zie het woord Overvloed voor je. Laat dit door heel je lijf trillen. Overvloed. Denk aan hetgeen waar je overvloed van wilt. Geef dit desnoods een kleur. Zie heel duidelijk voor je hoe je deze Overvloed in je leven wilt zien.
It is safe for me to create abundance


Straks bij Volle Maan gaan we daadwerkelijk kracht zetten aan onze intentie; dan gaan we actie ondernemen!

Voor algemene informatie over Wassende Maan verwijs ik je graag naar deze pagina.

Veel plezier vandaag!

Maangroetjes,
Vivian

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.