dinsdag 3 juli 2018

6-7-2018: Afnemende Maan in Kreeft en een Borstmassage

Kreeft en het Menselijk Lichaam
In de afbeelding hierboven is duidelijk te zien hoe de dierenriem zich manifesteert in het menselijk lichaam.
Zoals we de afgelopen maanden hebben gezien heerst Ram over het hoofd, Stier over de nek en hals, Tweeling over de schouders en armen, en straks gaan we ervaren dat Leeuw heerst over de maag (honger als een Leeuw), dat Maagd heerst over de bovenbuik/navel, Weegschaal over de onderbuik, Schorpioen over de geslachtsorganen, Boogschutter over de bovenbenen, Steenbok over de knieën, Waterman over de scheenbenen en de kuiten, en Vissen over de enkels en de voeten.

Kreeft heerst over het hart-gebied en de borst(en). Al zitten de mijne steeds meer richting Leeuw... (die &*#@ zwaartekracht ook...hihi☺☺☺).

Innerlijk kun je je voeden met kaliumhoudende etenswaren, bv tomaten, bananen, amandelen, appels, abrikozen, avocado, blauwe bessen,  wilde zalm. Kalium zorgt voor een goede vochtbalans,  het verlaagt de bloeddruk op een natuurlijke manier en voorkomt hartritmestoornissen. Met je voeding kun je geen vrijwel geen teveel aan kalium opnemen. Kaliumtabletten zou ik persoonlijk niet op eigen houtje gaan innemen. Ga daarvoor beter eerst langs je (natuur)arts.

Verder kunnen mannen en vrouwen hun borst verzorgen met een weldadige massage met bv magnesiumolie (te koop bij o.a. reformzaken). Dit is een super goede manier om je magnesiumgehalte op pijl te brengen.
Voor vrouwen is het daarnaast belangrijk dat ze hun borsten vanaf het lichaam tot in de tepel masseren om gifstoffen af te voeren:


Dingen kwijtraken, afvoeren en loslaten gaat het beste met Afnemende Maan. 

Genoeg water drinken zorgt er ook voor dat je afvalstoffen kwijtraakt. In het boek Water het goedkoopste Medicijn-Je bent niet ziek, je hebt gewoon dorst, staat dat je eigenlijk 0,30ml water zou moeten drinken per kg lichaamsgewichts. Stel je weegt 70 kg, dan zou je dus 2,1 liter water drinken om je lichaam voldoende te voorzien van water. Het ligt natuurlijk ook nog aan het klimaat waar je woont, wat voor een werk dat je hebt, of je sport of niet. Maar dat is het minimum, aldus Dr.  Batman, zoals hij in zijn kringen genoemd wordt ☺.


Voor algemene info over Afnemende Maan kun je hier klikken.

Harte groet,
Vivian Dassen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.